– Plutselig løste det seg!

Selveste hotelldirektøren på Scandic Vulkan, Monica Egeberg var vår tredje leser i bokstafetten. Vi var veldig spente på hvordan hun kom til å lese boka, ettersom hun har en litt annen innfallsvinkel enn de to andre leserne, Linnéa og Tom. Monica har master i lederskap og lang fartstid innen restaurant- og hotellbransjen.
 
Tilbake til selve leseopplevelsen, så synes hun kanskje det gikk litt trått i starten – men så…
img_6033
Dette er en jo bok om opplevelsesdesign, så hvordan var din opplevelse av Jakten på känslan?
– Totalt sett en fin opplevelse. Jeg hadde litt problemer med å finne essensen i starten, fant ikke tråden. Plutselig løste det seg, og det ble en OPPLEVELSE å lese den. Bitene bare falt på plass, en god bok – ga meg begeistring og kreativitet!
Hva tar du med deg fra denne boka som er relevant for deg?
– Først og fremst en vekkelse, det er jo det alt dreier seg om for meg. Jeg selger svært sjelden kun en seng, jeg selger en opplevelse. Det må også bli et større fokus for meg fremover – å vekke de riktige følelsene, få gjestene mine til å føle det lille ekstra/føle seg spesielle.
Jeg har sagt at jeg vil ha både søte og sure tilbakemeldinger, kan du gi meg noen sure?
– Bare en noe treg start, men det kan like godt ha vært meg…
Er det noen du tenker vil ha spesielt god nytte av å lese denne boka, og hvorfor?
– Mine avdelingsledere, skal kjøpe inn denne på hotellet :)
Kan du gi meg en oppsummerende oneliner vi kan trykke på omslaget til andre opplaget?
– Jeg har blitt en ambassadør av boka :)
Tusen takk, Monica! Neste og siste leser i Bokstafetten, er Idunn Hals Bjelland-de Garcia fra Tomra. Følg med!