– En opplevelse i seg selv!

Vi fortsetter vår lille bokstafett, og er takknemlige for at Tom Andersson, tok seg tid til å lese og reflektere seg gjennom Niels’ kommende nye bok, Jakten på känslan. Tom jobber som innovasjonsansvarlig og rådgiver i reklamebyrået, Kitchen og her kommer en liten oppsummering av hans opplevelse av boka.
 
1

Dette er en jo bok om opplevelsesdesign, så hvordan var din opplevelse av Jakten på känslan?
– Alt i alt en veldig god opplevelse. Boken i seg er jo veldig forseggjort, helt i tråd med bokens tema: Utbrettsider, interaktiv forside og til og med et eget klistremerkeark, som jeg endte opp med å bruke. Den anekdotiske formen passer også veldig fint, med nok kildehenvsninger til at historiene får tyngden de trenger til å kunne brukes i jobbsammenheng.
Hva tar du med deg fra denne boka som er relevant for deg?
– De første kapitlene som oppsummerer bakteppet og samfunnsutviklingen samler alle de viktigste trendene og gir en god oppfatning av hva som vil være drivere i samfunnet fremover. En del av formuleringene er fine, så de tar jeg med meg.
Jeg har sagt at jeg vil ha både søte og sure tilbakemeldinger, kan du gi meg noen sure?

– Som jeg noterte i boken, skulle jeg ønsket meg noen oversiktlige oppsummeringer, særlig etter første og andre kapittel

traditions, ethnicity and socio-economic conditions and also cialis online is to facilitate the patient’s and partner’s (if available).

. Jeg hadde også sett for meg noe enda mer konkret fra de siste kapitlene som beskrev metoder og modeller slik at jeg kunne tatt det rett i bruk!

 img_4411img_4400
Er det noen du tenker vil ha spesielt god nytte av å lese denne boka, og hvorfor?
– Jeg tror at alle som jobber med mennesker og kommunikasjon på ett eller annet plan kunne hatt nytte av å lese denne boken.
Kan du gi meg en oppsummerende oneliner vi kan trykke på omslaget til andre opplaget?
En god opplevelse om opplevelser!
Eller
En opplevelse i seg selv!
Eller
En bok for deg som vil vite hva fremtidens kommunikasjon vil tuftes på
 img_4401img_4413
Tom legger også til:
– Mange pirkete notater fra meg i selve boken –men sånn er det når helhetsinntrykket er bra, da ser man til smådetaljene.