Bestill Niels, og lær om opplevelsesdesign!


20161112-dsc02231-1

Trenger bedriften din litt faglig påfyll før jul(ebordfyll)a setter inn? Niels byr gjerne inn med dette slutten-av-årets beste inspirasjonsinnlegg. Med følelsesgaranti!

Som en naturlig forlengelse av den aktuelle lanseringen av Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser, vil Niels nå reise land og strand rundt, for å holde foredrag og workshops om boka si.

– Jeg er selv født den 24. desember og mener det er med stor autentisitet, at jeg nå kaster meg ut i en forhåpentlig foredragstravel julemåned. Nå håper jeg blot, at jeg får nogen invitasjoner slik at jeg får muligheten til å endelig prate om det jeg har brukt 4 år på å tenke og skrive sammen med min co-writer Arvid Axland, Pool.

Boken, kan bestilles her og retter seg spesielt mot markedsførere, innovatører, strateger, personalsjefer, eventfolk og designere

and may be sold over-the-counter (without prescription)and should therefore be reserved for select cases failing viagra for sale.

. Noen av spørsmålene som belyses i boka, og som Niels vil skape engasjement rundt er:

  • Hvorfor betaler vi gjerne for opplevelser?
  • Hvordan engasjerer man sitt publikum før, under og etter?
  • Hva er sam-skaping (co-creation)?
  • Hvordan designer man opplevelser og hva er en meningsfull opplevelse?
  • Hvordan gjør vi eventer til en meningsfull opplevelse?
  • Hvordan kan man lage et helhetlig og tydelig opplevelsestilbud?
  • Hvordan vet man om man har opplevelsespotensiale?

Book foredrag, workshops og skreddersydd opplegg som passer for dere, ved å kontakte Niels på: niels@ingoodcompany.no eller +47 450 62 557

 

”Niels leverte inspirerende foredrag og workshop for deltakerne under Arrangørkonferansen 2016. Etter foredraget sitter man igjen med innsikt og tips til hvordan man kan skape en varig relasjon mellom merkevare og sine gjester/ publikum – og man blir inspirert til å tenke nytt i forhold til opplevelsesdesign. Niels er en meget god formidler og anbefales på det sterkeste!”

– Norske Konsertarrangører

Prisliste

Foredrag (1/2 time) – 15.000,-

Mini-workshop (1,5-3 tim) – 20.000,-

Begge deler som en pakke – 30.000,-

Særlig tilpasset workshop kan utforskes
.

Alle priser ex/MVA. Kostnader for transport og evt. opphold må påbereknes.